Wil jij alle schoolvakanties vrij zijn en alleen in de ochtenduren werken?

Dan hebben we een leuke baan voor jou.
Bij Montessori Peutergroep Kralingen hebben we plek voor een pedagogisch medewerker.

Over deze baan?

– Op een prachtige, groene locatie in Speeltuin Kralingen.

– Je werkt op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 8:00 uur tot 13:00 uur.

– Als je wilt kun je het werk combineren met de naschoolse opvang maar dat hoeft niet!

De rode draad bij SKK: “huiselijkheid, samen beleven, ontdekken en elke dag buiten”

Op je werk is het voor alle kinderen iedere dag een feestje, er is altijd wat te beleven. Jij hebt hierbij een actieve rol. Je neemt je collega’s mee in je enthousiasme en samen met je team organiseer je regelmatig sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Bij jou vervelen de kinderen zich nooit en beleven ze de mooiste avonturen!

Op de Montessori peuterspeelzaal leer je de peuters in de ochtend om het “zelf te doen” en in de middag zorg je er voor dat onze kinderen een avontuurlijke en sportieve middag hebben bij de leukste NSO in de Speeltuin van Kralingen.

Verder bieden wij

Over jou ?

Ben je gekwalificeerd en heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie, eventuele vragen en CV!