Vacature BBL Kinderopvang

Vacature bbl (werkend leren)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste BBL-toppers die ons team komen versterken!

stichting kinderopvang kralingen

Droom jij altijd al van een baan in de kinderopvang, maar ben je nog niet gekwalificeerd? Dan is SKK op zoek naar jou om je deze mooie kans te bieden! Omdat we het fantastisch vinden om nieuwe collega’s op te leiden, bieden we vanaf het nieuwe schooljaar (augustus 2022) kosteloos twee opleidingsplekken (BBL) aan voor BBL’ers die zich willen kwalificeren als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang.

Als BBL’er ga je in een traject van 1,5 tot 3 jaar de opleiding BBL-MBO (gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker niveau 3 of 4 volgen bij bijvoorbeeld Albeda, Zadkine of Vavira. Je gaat één dag in de week naar school en komt 3 à 4 dagen per week (16-22 uur) werken bij de leukste naschoolse opvang van Rotterdam en omgeving. Deze schooldag en het maken van je huiswerk doe je in je eigen tijd.
Naast dat jij je uitleeft in je werk als Pedagogisch Medewerker in opleiding en je kennis bijspijkert tijdens de beroepsgerichte vakken, volg je Engels, Nederlands (3F-niveau) en rekenen. Deze laatste twee vakken tellen mee voor de zak-slaagregeling.

Wat bieden wij?

stichting kinderopvang kralingen

En verder…

stichting kinderopvang kralingen

Wil jij werken en leren bij de leukste en groenste kinderopvang van Kralingen?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV!