Medewerker kinderdagverblijf

Kom jij ons team versterken?

Over Stichting Kinderopvang Kralingen
Op je werk is het voor alle kinderen iedere dag een feestje, er is altijd wat te beleven. Jij hebt hierbij een actieve rol. Zo organiseer je allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Je neemt je collega’s mee in je enthousiasme en samen met je team organiseer je regelmatig sport- en spel-activiteiten, zowel binnen als buiten. Bij jou vervelen de kinderen zich nooit en beleven ze de mooiste avonturen!

Hoe werken we bij Stichting Kinderopvang Kralingen
Op alle locaties werken we met een locatiemanager. Zij is het aanspreekpunt voor ouders en medewerkers en zorgt ervoor dat praktische zaken geregeld worden zodat pedagogisch medewerkers hun aandacht en tijd zoveel mogelijk aan de kinderen kunnen besteden. Iedere locatie wordt verder ondersteund door een groepshulp/huishoudelijk medewerkster en/of vrijwilligers. We stimuleren zelfstandigheid en eigen initiatief en bieden je gelegenheid je te ontplooien. SKK voert twee jaarlijks medewerkers tevredenheidsonderzoeken om te meten waar medewerkers tevreden over zijn en wat beter kan.

Wat bieden wij?

• Een open, transparante, gezellige en collegiale werksfeer;
  • De locatiemanager is elke dag aanwezig en een vraagbaak voor jou en de ouders;
  • Een betrokken directeur, kwaliteitsadviseur en pedagogisch coaches die jou ondersteunen;
  • Permanente educatie en ontwikkeling via de SKK academie;
  • Elk jaar een beleidsdag waarin oa pedagogische verdieping en de meldcode op de agenda staan;
  • Wij hebben een fijne bonusregeling want inzet wordt gewaardeerd Wij geven de kinderen een plek waar zij kunnen groeien en ontwikkelen. Aan de hand van jouw opleiding, voorkeur, ervaring en beschikbaarheid maken we afspraken over de omvang van je contract.

Wat vragen wij?

• Je houdt van je vak en je kunt onze pedagogische uitgangspunten naar de praktijk vertalen;
  • Je bent ondernemend, creatief, enthousiast en hebt lef. Je komt met een avontuurlijk activiteitenaanbod waarbij je de kinderen een beleving meegeeft;
  • Je bent een echte teamspeler: je kunt feedback geven en ontvangen. Daarbij heb je respect voor je collega’s;
  • Je bent communicatief vaardig: je vindt het leuk om het contact met ouders op een positieve manier te onderhouden en contacten met onze partners verder uit te bouwen;
  • Je bent bekend met nieuwe media: je beleeft er plezier aan om ouders digitaal via het Ouderportaal op de hoogte te houden van de belevenissen van hun kind, als aanvulling op de dagelijkse overdracht aan het begin en einde van de dag.

Wil jij werken bij de leukste kinderopvang van Kralingen?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV!