Medewerker kinderdagverblijf

Kom jij ons team versterken?
Wij hebben op dit moment geen open vacatures, maar je CV bewaren wij graag

Over Stichting Kinderopvang Kralingen
Op je werk is het voor alle kinderen iedere dag een feestje, er is altijd wat te beleven. Jij hebt hierbij een actieve rol. Zo organiseer je allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Je neemt je collega’s mee in je enthousiasme en samen met je team organiseer je regelmatig sport- en spel-activiteiten, zowel binnen als buiten. Bij jou vervelen de kinderen zich nooit en beleven ze de mooiste avonturen!

Hoe werken we bij Stichting Kinderopvang Kralingen
Op alle locaties werken we met een locatiemanager. Zij is het aanspreekpunt voor ouders en medewerkers en zorgt ervoor dat praktische zaken geregeld worden zodat pedagogisch medewerkers hun aandacht en tijd zoveel mogelijk aan de kinderen kunnen besteden. Iedere locatie wordt verder ondersteund door een groepshulp/huishoudelijk medewerkster en/of vrijwilligers. We stimuleren zelfstandigheid en eigen initiatief en bieden je gelegenheid je te ontplooien. SKK voert twee jaarlijks medewerkers tevredenheidsonderzoeken om te meten waar medewerkers tevreden over zijn en wat beter kan.

Wat bieden wij?

Wat vragen wij?

Wil jij werken bij de leukste kinderopvang van Kralingen?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV!