Kinderdagverblijf Skippy

Skippy

Fijne en professionele opvang

stichting kinderopvang kralingen

Kinderdagverblijf Skippy heeft vier groepen hele dagopvang. Er zijn twee babygroepen (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar). Deze groepen, zgn horizontale groepen, zijn ingedeeld op leeftijd. Onderzoek wijst uit dat kinderen in aparte baby- en peutergroepen hoger scoren op betrokkenheid en welbevinden. In horizontale groepen richten kinderen zich meer tot elkaar en praten, spelen en verkennen zij meer samen.

Pedagogisch medewerkers kunnen qua dagritme en begeleiding meer aansluiten bij behoeftes en interesses van de leeftijdsgroep waarmee ze werken. Groepsinrichting kan beter aangepast worden zodat bijvoorbeeld de allerjongsten zich meer geborgen voelen en rust, hygiëne en veiligheid beter gegarandeerd worden. Terwijl de groepen voor de peuters juist meer uitdagend ingericht zijn met veel ruimte om lekker te bewegen. Per groep hanteren we een maximum aan kinderen die één dag komen om zo de diversiteit van de groep en de werkdruk voor de medewerkers te beperken. 

stichting kinderopvang kralingen

Peutergym

Voldoende bewegen zorgt voor een goede conditie en het is goed voor de sociale ontwikkeling. SKK besteedt veel aandacht aan bewegen en biedt peutergym aan voor de peutergroepen. Onze sportleraar biedt deze bewegingslesjes samen met de vaste medewerker 1 a 2 keer per week aan!

stichting kinderopvang kralingen

Tuin en dakterras

Op de eerste verdieping hebben de babygroepen ieder twee slaapkamers en is er een aangrenzend dakterras. Op de begane grond beschikken de peutergroepen ieder over een verhoogd speelhuisje en is er directe toegang tot de avontuurlijke tuin. De groene, grote tuin heeft een moestuin en voldoende speelmogelijkheden.

stichting kinderopvang kralingen

Midden in Kralingen

Kinderdagverblijf Skippy is gelegen aan de Vredehofweg in het hart van Kralingen, midden tussen de (basis)scholen en dichtbij het Kralingse bos hetgeen zich goed leent voor leuke uitstapjes. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf, gehuisvest in een uniek, historisch pand.

kinderopvang kralingen

Warme maaltijd

Kinderdagverblijf Skippy biedt dagelijks een warme maaltijd aan voor de ouders die dit willen voor hun kind. Ouders kunnen kiezen tussen een warme maaltijd of een broodmaaltijd. Met een warme maaltijd weet u als ouder zeker dat uw kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft én verloopt de avondspits net wat rustiger.

Mirjam Bloem

Locatiemanager
ma/di/wo/do

Kinderdagverblijf Skippy is het hele jaar, met uitzondering van de nationale feestdagen, geopend.

De standaard openingstijden vanaf 2023 zijn van 8.00 tot 18.00. Indien gewenst kunt u ook verlengde opvang afnemen, hieronder de diverse mogelijkheden:

Vanaf 2023

Pakketnaam

8.00 – 18.00 uur

BASIS

7.30 – 18.00 uur

VROEG

8.00 – 18.30 uur

LAAT

7.30 – 18.30 uur

MAX

Kinderdagverblijf Skippy is in 2023 op de volgende dagen gesloten:


2e paasdag: Maandag 10 april
Koningsdag: Donderdag 27 april
Hemelvaartsdag: Donderdag 18 mei
2e pinksterdag: Maandag 29 mei
Studiedag: Woensdag 25 oktober
Sinterklaas: Dinsdag 5 december, alle locaties sluiten om 16 uur
1ste Kerstdag: Maandag 25 december 2023
2de kerstdag: Dinsdag 26 december 2023

Bij onze kinderdagverblijven kan een pakket van 10 uur per dag afgenomen worden. Veel andere organisaties bieden alleen pakketten van meer dan 10 uur per dag aan terwijl ouders hier geen gebruik van maken. Wij bieden ouders de keuze om 10 uur per dag af te nemen of een uitgebreider pakket, zo betaalt u alleen wat u nodig heeft.

Het uurtarief bij Kinderdagverblijf Skippy bedraagt in 2023 €9,65. Tarieven zijn inclusief luiers en broodmaaltijd. Het uurtarief voor de pakketten inclusief een warme maaltijd bedragen voor 2022 €9,00.

Tarieven
Klik hier voor een volledig overzicht van prijzen en pakketten voor de hele dagopvang voor 2023.

Kinderopvangtoeslag
Via www.toeslagen.nl kunt u de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst aanvragen, hiervoor dient u ook het LRK nummer 961976287 van Kinderdagverblijf Skippy in te vullen.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag, maakt u dan een afspraak met Natasja Knappert 010 2409424.

Floddertje | 0 - 2 jaar
010 2125333

 

Pippeloentje | 0 - 2 jaar
010 4524420

 

Abeltje | 2 - 4 jaar
010 4524263


Otje | 2 - 4 jaar
010 4524257