Kinderdagverblijf Skippy

Skippy

Fijne en professionele opvang

Kinderdagverblijf Skippy heeft vier groepen hele dagopvang. Er zijn twee babygroepen (0-2 jaar) en twee peutergroepen (2-4 jaar). Deze groepen, zgn horizontale groepen, zijn ingedeeld op leeftijd. Onderzoek wijst uit dat kinderen in aparte baby- en peutergroepen hoger scoren op betrokkenheid en welbevinden. In horizontale groepen richten kinderen zich meer tot elkaar en praten, spelen en verkennen zij meer samen.

Pedagogisch medewerkers kunnen qua dagritme en begeleiding meer aansluiten bij behoeftes en interesses van de leeftijdsgroep waarmee ze werken. Groepsinrichting kan beter aangepast worden zodat bijvoorbeeld de allerjongsten zich meer geborgen voelen en rust, hygiëne en veiligheid beter gegarandeerd worden. Terwijl de groepen voor de peuters juist meer uitdagend ingericht zijn met veel ruimte om lekker te bewegen. Per groep hanteren we een maximum aan kinderen die één dag komen om zo de diversiteit van de groep en de werkdruk voor de medewerkers te beperken.

Peutergym

Voldoende bewegen zorgt voor een goede conditie en het is goed voor de sociale ontwikkeling. SKK besteedt veel aandacht aan bewegen en biedt peutergym aan voor de peutergroepen. Onze sportleraar biedt deze bewegingslesjes samen met de vaste medewerker 1 a 2 keer per week aan!

Tuin en dakterras

Op de eerste verdieping hebben de babygroepen ieder twee slaapkamers en is er een aangrenzend dakterras. Op de begane grond beschikken de peutergroepen ieder over een verhoogd speelhuisje en is er directe toegang tot de avontuurlijke tuin. De groene, grote tuin heeft een moestuin en voldoende speelmogelijkheden.

Midden in Kralingen

Kinderdagverblijf Skippy is gelegen aan de Vredehofweg in het hart van Kralingen, midden tussen de (basis)scholen en dichtbij het Kralingse bos hetgeen zich goed leent voor leuke uitstapjes. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf, gehuisvest in een uniek, historisch pand.

kinderopvang kralingen

Warme maaltijd

Kinderdagverblijf Skippy biedt dagelijks een warme maaltijd aan voor de ouders die dit willen voor hun kind. Ouders kunnen kiezen tussen een warme maaltijd of een broodmaaltijd. Met een warme maaltijd weet u als ouder zeker dat uw kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft én verloopt de avondspits net wat rustiger.

Mirjam Bloem

Kinderdagverblijf Skippy is het hele jaar, met uitzondering van de nationale feestdagen, geopend.

De standaard openingstijden van de locatie zijn van 7:45 uur tot 17:45 uur.

U kunt ook gebruik maken van Verlengde Opvang, er zijn meerdere keuzes mogelijk:
Pakket A: 7:45 uur - 17:45 uur
Pakket B: 7.45 uur - 18.30 uur
Pakket C: 7:00 uur - 17:45 uur
Pakket D: 7:00 uur - 18:30 uur

Kinderdagverblijf Skippy is in 2020 op de volgende dagen gesloten:
Nieuwjaarsdag, woensdag 1 januari 2020
2e paasdag, maandag 13 april 2020
Koningsdag, maandag 27 april 2020
Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei 2020
Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020
2e Pinksterdag, maandag 1 juni 2020
Kerstavond, donderdag 24 december 2020, alle locaties sluiten om 16 uur
1e Kerstdag, vrijdag 25 december 2020
Oudejaarsdag, donderdag 31 december 2020, alle locaties sluiten om 16 uur
Nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari 2021
Onze jaarlijkse beleidsdag op vrijdag 9 oktober 2020 gaat dit jaar niet door ivm Covid19. Alle locaties zijn die dag gewoon geopend!

Het uurtarief bij Kinderdagverblijf Skippy bedraagt in €8,40. Tarieven zijn inclusief luiers en broodmaaltijd. Het uurtarief voor de pakketten inclusief een warme maaltijd bedragen voor 2020 €8,65.

Tarieven
Klik hier voor een volledig overzicht van prijzen en pakketten voor de hele dagopvang voor 2020.

Via www.toeslagen.nl kunt u de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst aanvragen, hiervoor dient u ook het LRK nummer 961976287 van Kinderdagverblijf Skippy in te vullen.

Floddertje | 0 - 2 jaar

Pippeloentje | 0 - 2 jaar

Abeltje | 2 - 4 jaar

Otje | 2 - 4 jaar

Komen jullie langs voor een kennismaking?