Vacatures Kinderopvang

Wij zijn op zoek naar toppers zoals jij!

Vacatures kinderopvang Rotterdam

SKK blijft maar uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar jou! Ben jij dol op kinderen en heb je een achtergrond als pedagogisch medewerker? Wil je terechtkomen in een team dat voelt als één grote familie, een team met liefdevolle aandacht voor de kinderen? Dan ben jij het talent dat wij zoeken!

SKK is op zoek naar pedagogisch medewerkers voor de baby- en peutergroepen op onze twee kinderdagverblijven en de BSO. Als pegagogisch medewerker binnen ons team draag je liefdevol de zorg voor de kinderen,  straal je plezier uit en communiceer je goed met ouders en collega’s.

Ben je enthousiast, niet vies van de handen uit de mouwen steken en is dit helemaal wie jij bent? Bekijk dan de openstaande vacatures voor de kinderopvang.

Roulerend medewerkers gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent voor onze kinderopvang locaties! Ben jij degene die wij zoeken? Stuur een open sollicitatie.

Ben je er klaar voor om ons team te komen versterken? Solliciteren kan gemakkelijk door even contact met ons op te nemen. Waar wacht je nog op?