NSO de Speeltuin

Naschoolse opvang

Fijne en professionele opvang

Tijdens schoolweken tot 18.15 uur (te verlengen tot 18.30 uur), tijdens vakantie- en studiedagen hele dagopvang van 8.15 uur tot 18.15 uur (te verlengen tot 18.30 uur).
Het inkopen van alleen vakantieopvang en/of incidentele opvang tijdens studiedagen is ook mogelijk. In overleg kunnen er ook extra vakantiedagen ingekocht worden.

NSO de Speeltuin heeft twee locaties: locatie Honingerdijk en locatie Assendelftstraat.

Locatie Honingerdijk:
Op deze locatie zijn 6 groepen op leeftijd ingedeeld. Vier groepsruimtes van de jongste kinderen (4-7 jaar) bevinden zich in de blokhut op het terrein van Speeltuin Kralingen en in de zaal in het Speeltuingebouw.  Twee groepen met oudere kinderen (6-9 jaar) maken gebruik van het Scoutinggebouw, recht tegenover de Speeltuin

Locatie Assendelftstraat:
Op deze locatie zijn 2 groepen, de oudste leeftijdsgroep (8 +) en een instroom/verticale groep (4-8 jaar). De groepsruimtes bevinden zich in lokalen van de NPRS2, deze school is gestart per schooljaar 2021/2022. De instroom/verticale groep op deze locatie is (alleen) bedoeld voor kinderen van de NPRS (locatie Hoflaan en Assendelftstraat). Kinderen die geplaatst zijn op locatie Assendelftstraat maken op woensdagen en vrijdagen in schoolweken, studiedagen en vakantiedagen gebruik van de locatie Honingerdijk, hoek Speeltuin.

Scholen

NSO de Speeltuin haalt kinderen lopend op bij de volgende scholen:

Kralingsche School (KS)
Montessori School Kralingen (MSK)
Nieuwe Park Rozenburgschool

Unieke buitenplek

NSO de Speeltuin bevindt zich op werkelijk unieke plekken in de wijk Kralingen. Locatie Honingerdijk ligt midden in het groen, hier maken de kinderen gebruik van Speeltuin Kralingen, het terrein van de Scouting van Olivier van Noort en de velden van Excelsior. Locatie Assendelftstraat beschikt over een prachtige gymzaal, speelzaal en grote hal. Het buitenterrein bestaat uit een schoolplein met daarnaast een omheind voetbalveld, tafeltennistafel, schommels en grasveld.

Buiten (activiteiten)

Er wordt gewerkt met een open deurenbeleid en aanbod van workshops. Kinderen mogen zelf kiezen waar zij welke activiteit gaan doen. Natuurlijk hoeft er niets, alles mag dus ook gewoon vrij spelen. Naast workshops als yoga, creatief bezig zijn, dans en toneel ligt het accent vooral op buitenspel, gymactiviteiten en sporttrainingen.

Monique van de Merwe
ma/di/do
m.merwe@stkk.nl

oc-nso@stkk.nl

Naschoolse Opvang de Speeltuin is het hele jaar, met uitzondering van de nationale feestdagen, geopend.

De standaard openingstijd (pakket BASIS) van de locatie is tot 18.15 uur, pakket LAAT is tot 18.30 uur.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Pakket BASIS 52 weken (incl. schoolvakanties)

Pakket LAAT 52 weken (incl. schoolvakanties)

Pakket BASIS 40 weken (excl. schoolvakanties)

Pakket LAAT 40 weken (excl schoolvakanties)

Op studiedagen van de scholen gelden dezelfde openingstijden als op schoolvakantiedagen; van 8.15 uur tot 18.15 uur
Voor studiedagen meldt u uw kind aan bij de locatiemanager via nso@stkk.nl, deze dagen worden achteraf gefactureerd.

NSO de Speeltuin is in 2022 op de volgende dagen gesloten:

2e paasdag: maandag 18 april 2022
Koningsdag: woensdag 27 april 2022
Hemelvaartsdag: donderdag 26 mei 2022
2e pinksterdag: maandag 6 juni 2022
Beleidsdag: vrijdag 14 oktober 2022

Sinterklaas: maandag 5 december sluiten alle locaties om 16 uur

2e kerstdag: maandag 26 december 2022

Op vrijdag 14 oktober zijn alle locaties van SKK gesloten ivm onze jaarlijkse beleidsdag

Het uurtarief voor opvang voor school- en vakantieweken bedraagt in 2022 €8,11.

Klik hier voor een volledig overzicht van prijzen en pakketten voor de hele dagopvang voor 2022.

Via www.toeslagen.nl kunt u de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst aanvragen, hiervoor dient u ook het LRK nummer van NSO de Speeltuin in te vullen:

NSO de Speeltuin:  221585163

grotebeer@stkk.nl

Kleine Beer | 4-9 jaar
kleinebeer@stkk.nl

Komen jullie langs voor een kennismaking?